magdamaesel

även om vi inte är så får mina lungor turbulens

nu står jag här. dagen innan sommarlovet slutar och ett nytt kapitel börjar. 

hur har min sommar varit? bra som fan tack. den började med romans, massa roliga fester och roliga tider med mina vänner. kollat sjuka band och hängt med sjuka människor. 

mitten av sommaren avslutas all kärlek, och just då var jag i ett paradis. gotland. gotland var fan det bästa. med tre bästa vännerna, killar, fest och värme!

slutet har bara susat förbi. träffat nya människor, inte sovit en blund och bara haft så jävla kul. precis så som det ska vara. har lärt mig så mycket av denna sommaren. vilka man ska lita på, vilka killar man ska träffa/inte träffa. vilka killar som jag kan ha så sjukt roligt med och bara vara mig själv. har också sagt hejdå till tre fina vänner som ska utomlands. all kärlek till Malin, Marc och Johanna!

FAN vilken sommar alltså. 

friends for life

detta förklarar mina tre av mina bästa vänner (fyra med ponnaahh) sjukt bra. sofia är alltid lika snygg, ninni gör vad hon brukar och fannt sutter bara och skrattar.

söndag

vilka dagar de det har varit! ångest som fan ena dagen, men hade ändå roligt som fan kvällen efter. träffat nya människor, riktigt kul att folk kom fram till mig och berättade att vi ska gå i samma klass! 

just nu sitter jag hemma hos mig med fanny, äter lite maud och ska snart kolla film. ikväll blir det familjemiddag och imorgon skola..

torsdag

mysigaste morgonen med emmy och felicia.

drog oss ner i stan, solade och sen träffade tom och co.

ikväll blir det häng med grabbarna.

tom på ord

hängt hos emmy hela dagen, sen drog vi och fello till mig. de kollade fotboll och jag stack ut och sprang en snabbis. har äntligen kommit igång med träningen!! så skönt.

ikväll har vi spelat kort och käkat godiees. nu somnar jag bredvid två knubbisar i min lilla säng. 

14:06

inte sovit en blund inatt.. vädret har varit helt sjukt här i helsingborg. 

gick ur sängen klockan 15, och nu har jag tagit på mig kläder för att träffa mina underbara vänner. 

Prada

vaknade efter 13h sömn. tog mig ner i stan, fikade med fanny, malin, emmy och ninni. käkade maud för min pappa som idag fyller "25". 

kvällen har spenderats med Emmy, Tom och Oskar. kollat en och annan film, käkat ännu mera mat och snackat skit. nu ska jag sova 13h som ett försök att ta igen alla sömnlösa nätter.

SILVIA

helt sjuka dagar har jag varit med om. bott hos johan i flera dagar. haft den roligaste veckan som bara flugit förbi. detta behövde jag verkligen. två nya favoritlåtar och många nya minnen som skapats. 

har shoppat 6 nya Religion plagg som jag ska hinna försöka visa. 

ikväll ska jag till malin på avskedsfest. 

i can't change

precis vaknat hemma i vejby. ska in till helsingborg och träffa emmy på dagen och hänga med tom ikväll! 

såhär såg jag ut när vi var på Gotland. hur brun var jag inte då? måste vekligen till solariet en sväng snart!