magdamaesel

Bloglovin

glöm inte följa mig på bloglovin

http://www.bloglovin.com/blog/6950903/magdamaesel

not giving in

har jobbat idag igen! nu är jag hemma hos fanny, ikväll blir det bara mys! 

kär i Viktor Rolfs parfym. så underbar. 

annan färg på byxorna, annars ser jag nästan lika dan ut som igår.

work hard, play hard

har både igår och idag jobbat på Electa i stan. luktar 100 olika parfymer just nu.. har dock mina favortiter som snart ska få följa med hem!

vi har det tråkigaste vädret i helsingborg och därför har jag absolut ingen ångest av att jobba. ska jobba imorgon också sen får vi se hur mycket mer hjälp de behöver. har också köpt massa nya kläder, och kan köpa ännu mer nu när jag får lite lön! mycket trevligt. 

har också sagt hejdå till mikaela på riktigt nu!! kommer sakna mikka

bye mikka - tre duktiga löpare, hjort + fäään + me

2 egoo, dagens - dirket från toan på Electa

one happy soul

vad jag gör klockan snart 2 på natten? klickar hem massa fina kläder, äter sallad, får massa kärleksmeddelande från någon långt bort, stressar upp mig för en fika imorgon, lyssnar på The xx, gråter lite över att min telefon är död och har ingen laddare. alltså inget vettigt alls. funderar på att försöka somna. men ska först kolla ett avsnitt av how i met your mother. 

we won't sleep when the sun goes down

vilken jävla trevlig midsommar! vi började klockan ett hos Aggan i båstad. där käkade vi mat och bara mös med fina tjejer! sen tog jag, fanny och malin oss hemåt till helsingborg runt 4-5. vi stack till fanny, laddade om på nytt. tog tåget till barsebäck. där väntade full fest med mycket folk. vid 3 hämtade Emils pappa oss och körde hem till fannys dörr där jag och min sambo somnade gott bredvid varandra. 

idag har jag och fanny plockat blommor som vi ska lägga under huvudkudden. inatt kommer vi drömma om den personen vi ska gifta oss med (dock är detta en natt försent men man kan alltid försöka)

bilder från gårdagen! 

jag tror mitt hjärta blöder

sommarlov. jag älskar det. 

hänger mycket med min nya sambo Fäään. blir många dagar med henne nu, då min favvo tolliver drar till Mallorca. 

vad gör jag om dagarna? jo allt man ska göra på sommarlovet. hänger i helsingborg, drar en spontanare med sommarkortet runt i skåne, är med mina vänner. tror inte jag varit en sekund själv.

nu ska vi ut med Arvids båt och ta det lugnt på vattnet. vi åker kanske över till danmark ett tag, bara för vi kan!

fanny x2. mölle - tåget

fina rydebäck med emil, sten och fanny!

tolliver - vaknade ensam hemma hos fanny när hon var på jobbet

gårdagens när det var dåligt väder

run the world, GIRLS

fasen vad kul det var på dopet! fabian var så duktig i kyrkan. alla var superfina. 

vid 5 började festen hos fanny, och jag somande halv 5 på morgonen. jävligt lyckat och roligt!

igår var jag så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. men No time to sleep. var med mina fina vänner hela dagen. har verkligen ingen tid att blogga nu på sommaren.

idag ska jag till Malmö med fanny! puss

sex on fire

kom precis hem efter ett svettigt pass i skogen. testade Coopers test och det gick riktigt bra. det går ut på att man ska springa 12 min, så långt man kan! sjukt jobbigt. 

nu ska jag duscha och fixa för idag är det Dop som står på schemat! 

är det nu, nu som det tar slut?

igår var jag, fanny, sten och ljung hos Mikaela. vi tittade en bra film och sen blev det tjejsnack på hög nivå! fick en flip vid tre på natten så då gick jag vidare i mariapark.

vaknade bredvid finaste, som gjorde frukost till mig och körde mig till väla. nu ligger jag i fannys säng. sjukt trött eftersom jag inte fått mycket sömn inatt. 


"vilken sked vill du ha?". ---- fanny tog ner Agnes bh från trädet..

set me free

duktigt bra och lång runda. maria park - beach club - maria park.

när jag nästan är hemma får jag ett sms: "vilken färg har du på kläderna???". någon hade tydligen smygfotat en bild på mig och lagt ut på instagram? haha.. nu ska haf duscha sen träffa vännerna. puss

det löser sej

usch vilken ångest jag har. därför ska jag göra det jag brukar göra när jag mår dåligt. SPRINGA. ska göra det jag brukade göra för något år sedan. springa tills jag spyr. äckligt men sant.. hahaha.

lyssnar iallafall på Timbuktu's kloka ord Timbuktu – Det löser sej 

här har jag varit hela dagen.

22:45

har haft underbara dagar! idag var sista dagen på högstadiet. haft en rolig middag men mina klasskamrater och firat min första sommarlovsdag. 

oliver hämtade mig efter avslutningen, vi tog en glass i laröd och shoppade. vi åkte sen med min familj ner till Pålsjö matbar och åt kvällsmat. 

ikväll drog jag och ebba till viken för att mysa med de favoriterna, å nu ligger jag och systern äntligen i sängen och ska sova. 

bildbevis på hur lätt jag kan somna, speciellt på släktkalas - idag hemma hos mig innan skolavslutningen

två fina rosor från mina lärare - fanny sovandes på 220

min personliga Taxichaufför