magdamaesel

Everybody's Got to Learn Sometime

igår var vi hos mikaela på kvällen, och jag fick bästa hemsläpet med mig!! 

idag var det släktmiddag. har en sjukt hes röst som jag går och stör mig på. vill ha tillbaka min vanliga. min familj skrattade åt mig när jag försökte sjunga för morfar..

varit med oliver och hansson hela kvällen. spelat fifa, mc och snackat. nu ska jag sova för har skola imorgon. hur tråkigt är inte det?

FREDAG

FREDAG

Vi stack till Båstad för att se min bror springa ut.  hittade dela en coke med Oliver vilket vi har letat efter ett bra tag.. senare på kvällen firade vi måns i Skälderviken. 

vid 11 tog jag tåget med ninni och syrran till stan. ninni o jag dansade vidare med malin och anne till Stål's. 

lördag

vilken härlig dag det varit idag! fanny ringde mig imorse och sa att vi skulle till viken och dra ut med Arvids båt. och det gjorde vi. vi satt mitt ute i Öresund och guppade till Per gessle i högtalarna. bättre kan det faktiskt inte bli!

nu ska vi vidare till Mikaela, pussar

"I love her, can’t leave her, Forever I’ll always need her"

studenten! hann bara till tre stycken studenter, men det var så värt det för hade så kul! fortsatte kvällen hos min syster i stan vid 2.

knyter Oliwers sko - Procce's flak

igår var det en riktigt mysdag. det var nationaldagen och jag tycker det är tråkigt att inte svennefolket vill fira detta. i norge är man helt galen, ibland vill jag flytta tillbaka dit! 

men igår så gick jag till Fanny, hoppade i hennes säng tills hon gick upp. vi la oss vid poolen, och senare kom alla andra kära vänner. 

på kvällen satt mikaela med sin gitarr och spelade. har aldrig blivit så rörd av en sång innan. så fint hon sjunger! helt magiskt.

traskade senare vidare i maria park och somnade gott hos min fina!

sköna Mats i poolen - mikaela med sin gitarr - bild från taket hos fanny - karle är bara sig själv 

11:12

igår var en faaantastisk dag. shopping i göteborg, träffade min fina kusin, Panda da Panda spelade på liseberg!! åkte sen hem till min fina syster som har så fint i sin lägenhet i stan, och nannade där. 

varit på smink hela morgonen och nu är jag hemma för att byta om och fixa inför studenten! ska bli en sjukt rolig dag och lite bloggande. 

a little party never killed nobody

det är verkligen sommarlov snart. jag vet inte till 100% vilken dag det är. jag fryser inte utomhus. jag festar med mina vänner en måndag och har så jävla kul. 

ikväll var det "utspark" hos Fanny. jag agerade fotograf hela kvällen med en mask på, eftersom det bara var för procce. killarna hade inte riktigt koll på vem som var under masken. fick tyvärr avslöja min identitet senare på kvällen för alla drog av masken. nu är jag hemma och imorgon ska till Liseberg!!

happy violence

vaknade av att tolliver ringde. käkade lite frulle och sen cyklade jag till honom. vi käkade mat och både kom in i matkoma så vi somnade gott i någon timme innan jag drog hem. 

hemma har jag städat  och gjort fint till mitt nattsällskap kommer ikväll. men först blir det grillning och bio med de bästa!

svar på kommentar

ja. hur många kilon har jag gått ner? vikt för mig är bara en siffra som står på vågen. och denna siffran säger mig ingenting. eftersom muskler väger mer än fett så har jag inte gått ner så mycket. 3 kg kanske jag har förlorat, men mina muskler har blivit större. 

tjejer idag tar sin vikt för seriöst. jag går inte till gymmet för jag vill gå ner i vikt. jag går dit för att jag mår bra av att träna. 

lördag

igår var jag hos Ninni med trevligt sällskap. vi hade trevligt som vanligt! 

oliver kom och hämtade mig och vi körde hem. kom hem imorse och åt frulle med mina fina familj. vi har varit i solen någon timme och snart ska jag springa till Fanny och bada i hennes pool för värmen dödar mig!