magdamaesel

10:37

bilder från Fotograferingen i söndags. dessa är INTE redigerade. jag har bara lagt på ett filter. två nedersta bilderna står jag med min Makeup artist Caroline Svensson!

 

smink: Caroline Svensson.

 

 

Be good and if you can't be good, be happy

Gårdagen var riktigt dålig. Fick reda på att siesta blev inställt. Någon sosset tog min plånbok på aktiverum. Det var dåligt väder. Jag hade ont i knäna OSV Oliver fick mig iallafall på lite bättre humör. Idag ska jag vara modell i malmö. Puss

Today

idag efter skolan drog jag och mammi ner i stan och shoppade lite. köpte bland annat dessa skorna från Ilse för jag fick skoskav... 

efter shoppingen drog jag hem och drog på mig andra kläder. åkte ner i stan igen och softade med Emil innan jag tog tåget till Malmö för att vara modell igen. blev två lätta stilar och nu är jag äntligen hemma. är så trött. 

BILD FRÅN IGÅR!!! NI SKA FÅ BÄTTRE IMORGON JAG LOVAR!!

we love to do this

mobilbilder från dagens plåtning. allt har rullat på väldigt bra idag! nu ska jag bara ta det lugnt, med fotboll snart! först ska jag bara äta lite mat med mammsi. puss och kram

how many times do I have to tell you

fick mysa riktigt mycket med lille Fabbe idag! han blir bara större och större. 

imorgon är planerna fulla!

- 11:45 befinner jag mig på ett möte med senza modello

- 12:30 börjar en rolig plåtning 

- 17:00 sitter jag förhoppningsvis framför TV och kollar Arsenal! 

hur kunde jag vara så naiv?

två bilder från igår/idag på två sköna killar. vi var hos Johan igår och spelade fifa och kollade på filmen Mama. sjukt läskig. idag tog jag samma buss som Oliver och Tom hem till Maria park. hängde med de ett tag innan jag tog min bike till Fäään. underbara sommartider!!

17 maj

syttande mai, Norges nationaldag bjuder på strålande sol, bara ben och en dag närmare sommarlovet. 

idag efter skolan drog jag en snabbis till Tessan med Emmy. vi satt och jobbade upp brännan. traskade sedan vidare hem till Oliver. vi gick till våffelstugan i pålsjöskog. drog sedan hem till mig för att gå ut med vovven och nu sitter jag här. och nu hinner jag inte skriva mer för nu måste jag VERKLIGEN skynda mig. puss

Who will love you? Who will fight?Who will fall far behind?

förlåt för jag inte bloggade igår. Igår var jag på hampan och mös med massa trevligt folk!

idag var jag i skolan, sen drog jag och eken ner i stan. vi mötte sedan upp fello och emmy. satt och solade i någon timme. brännan blev jävligt bra faktiskt! efter det drog jag till Julia för att fotografera med Julia och Clara. det var en riktigt rolig fotografering. jag fick bada i polen, äta glass och sola. hur underbart är inte det? 

efter fotograferingen kom tre roliga snubbar i en bil och hämtade upp mig. vi åkte på en riktigt rolig tripp. var runt i helsingborg, sjöng och skrattade. Emil tog min bikini som jag hade på plåtningen och hängde den i backspegeln.. de körde sedan hem mig till Oliver där jag spenderat min kväll.

mycket underbara ord och kärlek har jag fått idag! 

tisdag

blev hämtad i bilen, vi körde till Sofierokiosken och tog första glassen för i år där. körde sedan hem och lagade lite mat i fula pannband och solglasögon. vi gick sedan och la oss för att "vila lite". slutade med att vi vaknar nu vid 8. sovit 2-3 timmar.. kommer antagligen inte kunna somna inatt. men först ska vi kolla fotboll och käka ännu mer mat! för det är det enda vi gör!