magdamaesel

svar på kommentar

Vart kommer den mysiga gråa koftan och det vita linnet ifrån?

hunkydory kommer koftan ifrån och ZARA kommer linnet ifrån! :)Har också squatat ett tag nu men vad kör du för viker och hur många? Har svårt att hitta en balans när jag själv kör och tar alltid olika hehe!

Jag gillar att inte köra samma hela tiden! ibland tar jag 40 kg och vissa dagar lägger jag inte på någon vikt alls! Riktigt fin blogg och älskar verkligen din stil! kan du inte fota din garderob?! :D

Det kan jag göra, kommer dock ta någon månad eftersom vi precis har flyttat! :)Hej tänkte bara sidan dinskonett.com, är den seriös? sjukt billigt ju! --- Funderar på att beställa hem ett par nike skor, men vet inte om det är en bra sida och så. Vore super snällt att du berätta hur länge det tog för dig att få hem dom och typ vad den totala kostanden :)

Hej! ja den är seriös. Det tog mig någon vecka för att få hem skorna. dock körde de hem till dörren för att lämna de. det var mycket billigt! tror jag betalade allt som allt lite över 500-lappen. kan verkligen rekommendera sidan. Vad heter låten? --- Hur gamla är personerna i Videon?

 Låten: Empire Of The Sun – I’ll Be Around

Personerna är 16-17! 


Hur känns det att umgås med många som är äldre än dig, hur kommer det sig?

har alltid umgåts med äldre. vet faktiskt inte! han alltid varit lite "mognare" än alla andra i min ålder (inte för att jag är det nu.. haha) nu är jag omognare än andra i min ålder.  men när jag var yngre spelade jag fotboll med äldre, cheerleading med äldre osv. 


Hej! Ska du med till Val Thorens med din skola? Vad tror du om resan? Vilka ska du bo med?

Ja det ska jag! ser fram emot det som faan. vi är 15 tjejer i en stuga. ska bo med tyra och anne i min ålder, sen 12 brudar från tvåan på skolan. 


Var har du köpt jackan/kappan? Ursnygg!

Vera Moda! Härliga bilder! Bor du i Stockholm?

Nej! Helsingborg :)


Vad har du för färg och märke på ditt läppstift?

Ska kolla så fort jag kommer hem om jag hittar det! ;)


Vill gärna stödja er och få ett fint armband :) var hittar jag er? --- Hej Magda! Jag undrar om du har några armband kvar? Min lillasyster ville jättegärna ha ett nämligen.

Jag vet faktiskt inte... ska snacka med tjejerna som håller i det och se ifall vi kan lösa något. kanske kan lotta ut ett extra armband jag har hemma? vad säger ni?Var har hon köpt jackan? :D

Zebra :)


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas