magdamaesel

Cause most of us are bitter over someone

just nu är jag vilsen. vet inte riktigt vart jag är. har inte känslor längre. vet inte vad jag ska tro på. vet inte vilka som kommer stanna kvar länge och vilka som kommer visa sig vara svaga. mår så dåligt av att inte veta, men det kanske är bättre att inte veta än att bli sårad av sanningen. 

Tell me if I'm wrong

igår slängde vi på oss hattarna och träffades hemma hos Elin. trevligt! vaknade med ella och fanny kom hit precis när vi vaknat. nu ligger jag ensam i sängen. ska starta en film och försöka sova lite igen. plugg står också på schemat idag, men först måste jag få lite sömn.

Take a picture of them

riktigt kallt har det varit idag! men solen var framme och det tyckte vi om. satt kvar på skolan efter vi slutat och pluggade, gick en runda på stan med ellen innan jag satt mig på EH med massa fina tjejor från skolan och diskuterade lite om v5. 

nu ligger jag i fannys säng, vi ska snart hitta på något trevligt. vill bara att det ska vara sommar och att allt ska vara som det brukar. saknar vissa personer..

bad for each other

åh vilken mysig höstdag det blev ett litet tag idag. Tråkigt väder imorse men blev bättre! har precis köttat på gymmet, åkte till Johan och Oskar för att lämna laddaren jag råkade ta av de innan idag. nu ska jag ut i det mörka och springa 30min. så skönt att springa när det är helt svart ute. älskar det!

 

en kyss mitt på ljusa dan

satt kvar länge på skolan och pluggade undan veckans läxor. stack till Johan och Oskar där två galna tjejer väntade. ligger nu i sängen, ska titta ett avsnitt av New Girl sen nanna gott i min sköna säng. ibland är livet inte så dumt faktiskt.  

ska vi dra?

Sitter på EH som vanligt med Ellen. Försöker pluggar historia men är så sjukt trött idag. Igår var vi på lingvallen, kom hem efter 12 och sov som en stock tills mamma kom in och drog upp mig ur sängen. Även om jag har 300 muskelknutor i ryggen ska jag ta mig till gymmet, plugga och göra en hemlis-sak.

Blue Blue Blue

träningen idag var grymt bra. åkte hem till fanny en sanbbis och har nu ätit god lax framför New Girl. bra dag. 

imorgon blir det skola - cheerleading - lingvallen!

Hädanefter ska jag va bra, ska jag va bra för dig

söndagen har bjudit på massa mys. hösten kommer. mörkret, regnet och känslan smyger sig fram. varit hos fanny ett tag idag, även pluggat och städat. 

ska lägga mig i sängen, stänga om mig och gömma mig under täcket lite. helt sjukt att man kan ha en känsla att man är ensam, när man har SÅ många härliga människor runt sig. 

FREDAG

grymt lyckad dag i fredags. massa armband delades ut, vi fick massa bilder och en massa namn till vår insamling! 

I am a Girl

GÅ FÖRBI HM I STAN DEN NÄRMSTA HALVTIMMEN FÖR ATT FÅ ETT FINT ARMBAND OCH VISA STÖD FÖR FLICKORS RÄTTIGHETER!

black

dagens. har jobbat med PLAN hela dagen. sitter på waynes nu och planerar kvällen. 

Because I am a Girl

Jag är med i en organisation som heter PLAN. Vi jobbar med flickors rättigheter. 

Imorgon kommer vi stå från 14-17 bredvid HM i stan och försöka informera fler folk vad PLAN är. Om ni är sugna så kan ni hjälpa oss. Ni får ett sött armband och räcker upp handen för att visa ert stöd för flickors rättigheter. 

såhär såg det ut förra året.