magdamaesel

måndag

idag är alla lediga, det är fullt ös här hemma. Vi ska snart ha gäster och käka massa mat. Det ligger en död kille i min säng som inte orkar resa sig. Så idag ska vi ta hand om killen och käka go mat. Helsingborg har bjudit på bra väder de senaste dagarna, vem älskar inte det?

 

 

Just do it

jobbar på formen // mina ögon har inte samma färg idag // backen jag körde intervaller i // nöjd tjej efter träningen 

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

 

she's not me - and she'll never be

Satt mig i norrahamnen i 4h och gjorde en inlämning på 11 sidor. Stängde av mobilen ett tag och var helt själv. Längesen jag satt ensam i 4h, men det behövs ibland. Nu ska jag ta på mig löpardojjorna och springa. Ska även planera inför ikväll men inte göra något ansträngande då jag har jobb imorgon. Har även fått jobb i sommar vilket är så skönt. 

tro på dig själv idag

Helsingborg har bjudit på fint väder i veckan. Käkade frulle utomhus med oliver för häromdagen. 

Har också köpt ännu mer kläder. Ett par snygga vita byxor, magtröja och skor kom med hem. 

love

igår kom mina grisar hem från Cannes. Spenderade hela kvällen hos Lavres igår med massa mys. 

and it's hard to love

Vaknade klockan halv 7 idag av mig själv.. sover tydligen inte bra själv! Gick upp, gjorde en go frulle sen tog jag min gamla tant och gick en lång runda längst havet. Solen skiner och det var riktigt skönt att vara ute. Jag och dorran satt och njöt i solen ett tag. Såg inte många människor ute så tidigt, vilket var riktigt skönt. Fick rensa mina tankar rejält.

Love on top

Blev en mysig lunch på Brutale idag med tjejerna. Jag fick ett fint påskägg av mamma med massa nya kläder i, som jag kan visa snart. Ikväll käkade vi en riktigt god pasta hos mig.changes

Vaknade i en go famn imorse, drog mig till fanny och sa hejdå till henne och Julian. Mina två vänner som hjälper mig fram i livet drar utomlands...

Gick hem till Sebbe med Ted och Mikkapikka. Har spenderat hela dagen där och gjort massa skit. Nu är jag dock hemma och ska plugga lite. Måste även bestämma mig för vad jag vill göra ikväll..

young blood

Igår hade vi det så trevligt hemma hos Storm. Tre goda rätter och massa tjejsnack. Vi dansade vidare till sebbe, men jag stannade inte länge.

Älskar mina snygga vänner


save tonight

Idag drog jag på mig en klänning med hål i ryggen. Brukar inte ha någon bh under vanligtvis, men idag drog jag på mig en bh med stenar på i ryggen. Passade perfetk!

Ikväll blir det middag med tjejerna, de ska vidare på fest och jag ska toffla. så skönt med lov!!