magdamaesel

family

saknar min syster redan som befinner sig i London. Så tur att vi redan planerar att åka ner ditt om drygt 2 månader! 

SUNDAY

vaknade nyss bredvid denna filuren. Det var en riktigt rolig fredagskväll som slutade med att tre snygga hemsläp följde med till kullagatan. Igår vaknade jag och Ninni inte lika pigga.. Igårkväll var vi ute ett tag men vi var så jäkla trötta att vi inte orkade längre tills klockan 1 då vi drog hem.

Idag ska jaf käka söndagslunch och ha en riktigt mysig dag i regnet med honom. 

 

1 year ago

hur avis är jag inte på alla som går i ettan på procivitas?  Vill också vara där och träffa massa nya ansikten och ha roligt med vännerna. De har det roligaste året framför sig!

Saknar mitt långa hår som jag hade också, usch nu ska jag faktiskt låta det växa.. Snart kommer alla brudar hit och vi ska kolla på ettorna när deras första "PPP" streamas. haha ja vi är så töntiga... 

onsdag

Mysigaste dagen med min fina! Efter en jobbig dag i skolan hämtade min pojke upp mig och vi hade världens bästa onsdag. Ätit god mat och nu ska vi snart gotta ner oss under täcket. 

Sand

Alla borde besöka Sand i Båstad och äta deras lunchbuffé! 

Kräftfest

Vilken rolig kväll det blev igår! Kräftor, skratt och dans. Det var mycket folk och detta var ett riktigt bra avslut på sommaren. Hade verkligen inte förväntat mig en så rolig kväll. Hade dock lite otur att slarva bort min väska men som tur var hittade vi den imorse.. 

Idag har jag bara slappat hos Ninni och snart kommer favoriten hit. 

fredag

Diggar mina nya träningsbyxor som jag köpte i Nike-affären på Rhodos, tror inte de har kommit in i Sverige! Jag har inte sett det iallafall.. 

Blev nytt gymkort på friskis idag och Erik körde skiten ur mina armar och rygg! Undrar om jag kan gå upp ur sängen imorgon så ont jag har just nu.

Ikväll ska jag och ut käka med vännerna, umgås så mycket jag kan med min fina syster. När de andra drar ut åker jag hem och sover för att kunna träna innan vi drar till sand imorgon och käkar upp oss. Så skönt att vara igång med träningen igen. 

Love is all we need

Oj vad det känns konstigt att gå i skolan igen. Hade två lektioner idag. Men det känns fortfarande som om jag kommer vakna imorgon och ska gå till jobbet istället för skolan. Fixade dock min telefon idag så har äntligen en telefon igen!!

På lördag ska familjen till Båstad och spendera hela dagen med min fina syster som snart åker till London i ett år. Tur att jag, pappa och pojkvännen redan planerar en resa ner till henne... Sen vidare på kräftskiva på kvällen! 

16:18

Första dagen i skolan är avklarad. Efter gick vi tio tjejer och fika för att snacka ihop oss om året vi har framför oss. 

Snart kommer killen hit, ikväll blir det antagligen bara massa mys. 

Stop

Igår gjorde vi måndagen till den roligaste dagen i veckan, som Mikaela sa. Fullt med folk hemma hos Mikaela som firade sista dagen på sommarlovet, dock blev det avbrott när PH började, haha. Gick hem tidigt till min pojke som låg och väntade. 

Idag är det första skoldagen. Helvete vad jag inte är redo för detta. Men det ska bli skönt att få träffa alla varje dag och få tillbaka alla rutiner. 

söndag

Att vara hemma igen är inte lika roligt.. Men att inte behöva sova ensam är väldigt bra! 

Igår var jag och mina polare iväg och firade felles bror, vidare in till stan på en annan fest innan jag mötte upp killen och vi åkte hem. Idag var vi sega, käkade nyss thai och ska försöka sova. En riktig god söndag med andra ord.  Sista jobbveckan och mys innan skolan början igen.. 

make it bun dem

Här satt jag och drack iste hela dagen.. Nu ska vi dra ut och käka sen vidare till Peppes. Imorgon drar vi hem, vill inte hem riktigt än...