magdamaesel

shopping

Nu ska jag åka till Völa och handla in allt som behövs till imorgon.

Har ni redan fixat klänning och alla detaljer? Det har inte jag iallafall. 

 

vinnaren

Tack till alla som var med och tävlade!! 

Jag har LOTTAT ut vinnaren.

Vinnaren är Elma!!! GRATTIS

Elma Veskovic skrev såhär: 

Har först och främst föjlt din blogg(ar) i ett par år och det hade jag inte gjort ifall den inte var grym ju haha! Minns att vi hade några danslektioner på Impulse tillsammans för något år sedan och att jag faktiskt gick fram till dig och berömde din dåvarande blogg :p iallafall, älskar dina noggrant fotograferade bilder och speciellt outfitbilderna och mer vardagsbilder (fikor, shopping, fest osv) så gärna mer sånt tack!! Du behöver inte skriva långa inlägg med massa text för att det ska vara intressant att läsa och det tycker jag är riktigt bra. Sist men inte minst så tycker jag om att du verkligen får med allt i din blogg, skola, träning, kärleken, vännerna och jobb, man får liksom verkligen hänga med i ditt liv och det är skitskoj! Mail: elma.veskovic@jhg.nu

 

brown legs

Ligger hemma och är sjuk, så typiskt mig att bli sjuk när så myckt roligt händer. Har sjuka magsmärtor samtidigt som jag är förkyld. Men är redan på bättringsvägen så hoppas jag blir frisk tills nyår. 

Idag kommer jag fixa ännu en tävling till fransförlängningen eftersom jag fick klagomål över att jag itne la ut på bloggen vem som vann. Så jag tänkte göra en till vinnare! 

 

 

new in

Vad var det jag fick i påsen då?

Jo det var en liten gucci plånbok som är perfekt till mig. Eftersom min plånbok som jag älskade från Michael Kors blev stulen för något år sedan har jag varit så sur och inte köpt ny. Men nu har jag en ny, som är liten vilket gör att jag kan ha den i fickan, när jag går ut och i väskan. 

 

New in?

Kunde såklart inte hålla i pengarna idag på lunchen när jag var ute och kollade rean. Fick med mig någonting som jag faktiskt behöver från Cenino. Vad tror ni jag har köpt?

 

christmas

Förlåt för dålig uppdatering. 

Hade en sjukt mysig julafton i Halmstad. Den 25 firade jag jul igen hos pappa sen drog jag Sofia Fanny och Issa ut i Båstad och Helsingborg. Igår slappade jag bara hos Fanny och hos killen. Idag vaknade jag hos killen och vi drog båda till jobbet. Fick sluta tidigare eftersom jag är så fruktansvärt förkyld. Nu är jag hemma och ska nanna ett tag. 

 

Bilder från julafton m.m kommer snart

smack it in the air

Har haft så mysiga dagar med familjen. Nu ska jag Fanny, Sofia och Issa till Båstad. Ikväll ska vi dansa benen av oss och ha sjukt trevligt. Utan pojkvännerna. Sånt behövs ibland. 

bild på Fanny och Sofia 

GOD JUL

Haft en mysig morgon med killen. Fick en fin Ralph Lauren skjorta och en iphone 6. Bästa bästa killen har jaaaag. Nu är jag i Halmstad och ska fortsätta firandet. Ikväll kommer vi nog åka hem till Helsingborg, så då nannar jag hos killen. 

Ha en god jul alla

Q/A

Jess - Var har du köpt svarta/gråna knästrumpor?

De är ifrån HM. 

 

Linnea - Vad fint och fräscht! Slingade ni eller färgade? Och i vilken färg?

Vi färgade utväxten bara! Oj det vet jag inte. 

 

Hanna - Vart är toppen ifrån? 

Köpt i USA. 

Underbar outfit!! Vart är klänningen och koftan ifrån? Riktigt snyggt! Forstätt gärna med fler dagens outfit, du har en riktigt inspirerande stil. 

Cassandra - Vart är koftan ifrån, supermysig!

Tröjan är ifrån Zebra, en liten affär här i Helsingborg. Klänningen kommer från lager 157, en affär i Höganäs. Tack ska göra mitt bästa!

 

Kajsa - Var är den tjocka koftan ifrån?

Klara - Varifrån är jackan?

 

Jackan kommer ifrån Zebra! 

 

Agnes - Vart kan man hitta en sån topp? Snälla svara, letar överallt? 

Köpte min på Zara för något år sedan! 

 

santa claus is coming to town

Hej 

Har jobbat sjukt mycket de senaste dagarna och haft mysiga nätter med killen. Har varit som en robot tills killen har tagit hand om mig hemma. Nu är jag äntligen ledig några dagar. Ska bli skönt att få vara med familj och vänner ett tag. Ikväll har vi lite mys hos mamma, sen ska jag åka hem till killen och nanna. Vakna upp med han och ha en mysig morgon med hans familj. Sen åker jag till Halmstad imorgon och firar jul. 

 

black on black

Igår var det ALL BLACK tema hos Felicia, vilket passade mig väldigt bra i smaken. 

Slängde på mig en ny topp jag fick av mamma från USA tillsammans med ett bar svarta kostymbyxor. Guld-detaljer exmepelvis bältet som jag också fick av mamma från USA. Målade dock lite färg på läpparna, rött/rosa läppstift från CHANEL. Hade en supertrevlig kväll men gick hem tidigt eftersom jag jobbar idag.