magdamaesel

PUG

helt klart att nästa vovve i familjen blir en mops, om jag får välja..

so you made it start, can you make it stop?

nu har vi en stor inlämning kvar på söndag innan jag kan andas. Veckan har jag tränat stenhårt. I onsdags började dagen med idrott i skolan, 1,5h på gymmet sen pw i mariapark. Börjar komma igång igen och det är så härligt! 

Idag: Dtretio med pappi och O. vidare till Emmy som fyller 18, sen får vi se vart kvällent tar oss. 

Lördag: Stina fyller 17, fest och firande.

Söndag: Fira Aggan som fyller 18 med massa mat. PLUGG.

 

summertime sadness

dagen har gått snabbt. känns som om mitt liv går i 320km/h just nu. solen och våren börjar närma sig och livet rullar på i sitt bästa spår.  nu har vi kört igång med BOOST i skolan, vilket är som ett mini-UF. ska bli kul! efter skolan hämtade O upp mig och vi åkte hem till honom. vi gjorde en god gärning när vi hjälpte en tant som trillat, fångade hennes hund och hjälpte henne upp på benen igen. 

åkte hem vid halv åtta och käkade ute med Mikael. så blir det när mimmi inte är hemma.. 

tre brudar med snygga vans

when you hold me

såhär kul har jag haft denna veckan. är glad att få hem min boy som varit i norge i helgen. nu är snart den nya lägenheten klar och lovet är slut. imorgon är det skola igen och jag har nu bestämt att imorgon ska jag börja bli nyttig igen. jag ska även smygstarta med träningen. eftersom jag fortfarande är lite sjuk så vill jag inte kötta på. 

nu ska jag plugga en massa och ta en dusch. 

Zebra

blev en mysig stund i stan med pappi. lite shopping till mig själv och till extra lillasyster filippa. 

idag har jag på mig en ny zebraklänning. mönster in my heart. novita skor // J.lindeberg tröja // marc jacobs jacka 

bareMinerals

jag har fått frågan flera gånger vad jag använder för smink. Jag använder bara ID smink. Igår köpte jag en ny burk. Medium tan. färgen är väldigt bra för mig och passar de flesta! 

 

you are my sweetest downfall

vill verkligen att det ska bli varmare. Jag vill bara slänga på mig ett par vita jeans och dra på mina nya vans med en skinnjacka till. men istället sitter man med största mössan på huvudet...

nu ska jag åka ner i stan och käka lunch med pappi. åka och hälsa på min älskade farmor viola. släktkalas med min tredjefamilj, Lavré. vidare ikväll har jag inte riktigt bestämt än men vi får se. igår var jag och o hemma hos mamma och mikael och firade mammi. Massa mat och fotboll! 

grattis fina mamma mimmi på "29" års dagen. love you även när du skrattar åt mig i din pyjamas. 

Alla ❤ dag

blev riktigt uppvaktad på alla hjärtans dag. Fick ros i skolan, och snygga skor när jag kom hem till o. blev en riktigt myskväll med mat, tända ljus och kärlek. detta är första gången jag verkligen gör något på alla hjärtans dag, och jag kan säga att det var bättre än vad jag hade tänkt mig. 

I don't want to be the one

idag följde två klänningar, byxor och nya skor med hem. imorgon ska jag äntligen till skolan! ska även på PLAN möte och möta upp min fina. fixa lite inför helgen och försöka få tiden att gå snabbt!

 

and if you feel like I feel

ligger hemma idag igen och har bestämt att imorgon är min sista dag hemma sen ska jag gå ut igen. idag har jag bara kollat kläder på internet och ska åka till väla snarast i veckan. 

jag vet att folk börjar tröttna lite på djurmönster men jag börjar älska det mer och mer när folk börjar tröttna på det. mina leo vans har alltid varit en favvo i mina ögon. hoppas jag hittar något riktigt nice till våren som jag kommer kunna använda

all the times you came to me and told me that you cared

det enda jag äter just nu när jag är sjuk. börjar dock må bättre så jag hoppas jag är frisk snart! vill verkligen inte vara sjuk i veckan. har två prov och en riktig rolig helg framför mig. vill verkligen åka hemifrån nu. en helg hemma räcker för mig. 

håller mig levande av alla gulliga sms jag får. snart snart snart. 

 

long long time ago i can still remember

köpenhamn med pappi // sommarträning // alla kvällar i modestugan // puss på cocacola oliver // baugedagar hos ninni // kvalletid med min extra pappa // svenska jordgubbar <3 // partymode med fäään // softehäng hos lavre // hela familjen samlad på väg till HK // ett år sedan den bilden togs // student hos månsa // moppe hem efter varit ute med båtarna // min fina familj // ego // ego // 

tell me lies tell me sweet little lies

ligger hemma med feber och hosta. vill verkligen bara åka hem till mina vänner och mysa men jag ser ut som ett lik och kan knappt andas. mamma och mikael tar hand om mig iallafall. blir ännu en hemmakväll med di gammli. chips och film.