magdamaesel

vi lever

4/4 priser fick vi igår. så trevligt! idag var jag i skolan och gjorde matteprov sen åkte jag hem till fanny igen. ikväll ska issa ha lite partaj och jag ska dit sålänge min hals pallar!

I love the feeling when we lift of

igår tränade jag med träningsvärk och det gjorde så ont. vi drog hem till honom efteråt och käkade mat + kollade ph. idag måste jag plugga riktigt hårt till provet imorgon. ikväll ska jag på tävling och jag känner at stressen börjar flåsa mig i nacken. jag gör allt roligt före det jag måste...

igår träffade jag ellibelli och fanny. Passade lilla fabian ett tag, mysigaste. sen åkte jag till O och hängde där hela kvällen. kom hem runt ett, somnade direkt men vaknade tidigt för vi har byggarbetare här.. har gjort en god frulle, och ska åka på min enda lektion snart. sen ska jag på ett benpass (varför sa jag ja till det?) och plugga! 

all the pain that I've been through

Blev ett bra köttigt pass på gymmet idag. Fokus ben och mage. nu ligger jag hemma hos pappa. skola imorgon och jag längtar bara tills det blir lov. ska starta en go film att somna till och dricka lite te. längtar redan tillbaka till Valle...

snow heyoh

pluggar med min fina ebba. Idag blir det ingen skola men en jäkla massa plugg. ska träna senare och mysa lite till. dagen har inte varit så bra, men det går alltid att vända. 

Cause I'm coming home again

kom hem idag och möttes av en glad blondin som hämtade mig. vi åkte hem till honom, somnade om i några timmar sen gick vi och åt lunch. Det var SÅ gott att äta riktigt sallad, har under en vecka bara ätit massa pasta och vittbröd. 

imorgon ska jag plugga riktigt mycket sen ska jag åka tillbaka till O. ikväll myser jag med familjen, ska försöka somna så jag orkar imorgon.