magdamaesel

La Folie

igår höll jag och TSW för underhållningen på Folie. nu ska vi ner i byn, dricka oboy och äta god lunch. 

Valle

Valle är en dans på rosor. Dagarna bara rullar förbi, även om jag är riktigt sjuk så mår man så bra. Mycket bra skidåkning, men även väldigt bra drag på La Folie. Vet itne riktigt om jag ska råka missa bussen hem och stanna i valle ett tag till. Idag är första dagen vi bara ska vila, och köra all in ikväll. 

bye

nu ska jag snart åka. 26h på en buss (jag flyger fan ner nästa år). 

HEJ DÅ

where are we?

något jag alltid har på mig är denna ringen som jag fick av min syster. Den får dock sitta på gift-fingret.. Har också två andra ringar som sitter på högerhanden. Har haft på mig dom i över fyra år. Har alltid på mig ringarna, och ibland sätter jag på mig nya ringar men dom åker av igen efter någon vecka.. 

 

kram-kalas

 

Ibland blir jag riktigt rädd när jag tänker på hur snabbt tiden går. Det känns som att jag stod här igår och kramades med JW innan vi skulle in på en av höstterminens roligaste tillställningar. Känns som om det var igår jag träffade O för första gången. Känns som om det var igår jag slutade med cheerleadingen. 

Men istället sitter man och börjar tänka på framtiden istället för att ta vara på tiden som är just nu. Vad gör jag om en vecka i Valle? Vad gör jag om mer än ett halvår med min UF-grupp? Vad gör jag när jag går ut gymnasiet? Vad vill jag bli när jag blir stor? 

Tror jag snart gör som jag sa till mamma när jag var liten. ”Mamma, jag gör det jag vill. Tänk om jag skulle dö imorgon!” 

De Hofnar – Vogelvlucht

tisdag

taggar bara valle just nu. 

igår gymmade jag, fixade mina fransar och pluggade lite. Idag blir nästan det samma. Gymmar mage rygg idag, mina ben är helt döda från igår..  Idag ska jag och mamma fixa inför resan också, ska försöka få med allt. Jag är en duktig jävel på att glömma ta med mig allt. 

 

vi visar dom att det är vi, men det visste alla redan

Fredag:

Jag träffade O efter skolan. fick världens sötaste godisask av honom. 

hade möte med min stuga i valle, sen åkte jag hem till familjen Lavré. fick träffa min andra familj och pussa på Fabbe. Fick även lite julklappar från USA. På kvällen kom det väldigt fina och roliga vänner till fanny. Vi badade i snön, alltså precis som en pre-ski ska vara. 

Lördag

Vaknar i mariapark. åkte hem till fanny igen. städade poolen, kan ha varit det äckligaste jag varit med om. passade lilla fabbe och fixade oss inför kvällen. Vi stack först till Mikka innan vi drog till en riktigt rolig 18-års fest för ponna och hege! åkte hem med O och nannade gott. 

we're only young and naive still

idag slängde jag på en soft kjol, och en tröja från Zara. En mjuk och varm tröja från J.Lindeberg + skinnjacka plus en stor svart halsduk. MEN det snöade och blåste så jag frös som fan. Träffade O efter skolan. Vi skulle hänga i stan men drog direkt hem till honom bara för det var så dåligt väder. 

Kom hem till ett städat rum + ett par nya dojjor. thank you mami. nu ligger jag i soffan ensam, ska försöka plugga lite innan helgen. Kommer ha så mycket för mig i helgen, och jag känner på mig att jag inte kommer palla plugga.. 

You make me feel good

har haft jättemysiga dagar hos mina fina vänner. Inte pluggat lika mycket som jag igentligen skulle ha gjort.. men nu är jag hemma, ska plugga rikitgt mycket innan jag kryper ner under filten framför PH. ska försöka göra mycket arbete innan valle så jag slipper göra det när ja kommer hem! fick tillbaka en inlämning som blev riktigt bra vilket jag inte förväntade mig då jag nästan inte la ner någon energi alls. ibland är det gött. 

håller på att göra en lista till valle, som är lite mer Lounge.

BACKEN VALLE

Destiny

blev ett jobbigt pass idag på gymmet med mamma och micke. mycket ben och mage! Vi åkte till några släktingar, jag satt och plugga... Vi kom nyss hem och ska nu käka riktigt mycket mat eftersom jag bara ätit 800 kcal idag... Ska plugga lite mer innan jag ska starta en go film och gotta ner mig under täcket. 

släck inte ljuset, lämna lamporna på

Blev ett besök på Big Buddha med två galna tjejer. inte helt lyckat, men vi hade kul iallafall. Sen satte vi oss på golvet i min nya lägenhet. Vännerna droppade in senare, tillslut satt vi satt 9 pers i en ring. Lasson och Ljung körde hem mig precis och nu ligger jag redo för att nanna. 

Perfect

Tre av mina fina vänner. Vi fikade efter skolan, jag klippte av allt mitt hår och bröt mitt nyårslöfte.. haha. åkte hem till ängelholm med mamma och O. Blev en mysig fredag, då jag gjorde mat och stod för stämningen. 

nu sitter jag hos sofia, ska plugga mina 150 uppgifter i matte och äta massa onyttigt.