magdamaesel

vi tar en sista minuten

Nu sitter jag på flyget och har ynka 3 timmar kvar. Kokar i kroppen på mig! Bara känslan att jag snart kommer få träffa min kärlek som jag inte sett på drygt en månad, kunna få sola och få ha det jävligt roligt med alla vänner som är där nere och väntar på mig. Det kallar jag längtan. 

 

mina två änglar lämnade kvar några goa bilder på sig så jag inte glömmer dom

21:41

mina senaste dagar ledig har varit väldigt bra!

Drog till malmö och shoppade väldigt mycket nu innan resan! Fyndar alltid något nere i malmö, min favvostad. 

------------

 

Hade en riktigt rolig kväll hos Anderberg med mina nära och kära. Deras hus är verkligen att dö för!! 

-----------

 

Paus från stranden! 

----------

 

Drog med karles på till Danmark med favoriterna. 

'

 

 

I want you

Startade min ledigadag med en timmes PW längst vattnet. Det var bara jag och tanterna ute! 

Åkte sen hem till Fanny. Jag sofia och filippa passade lilla fabian vid poolen! Kör vi sista dagen på jobbet imorgon innan jag tar semester på riktigt. 

 

 

båstad

vilken jäkla bra dag de var igår! Drog till Båstad och hade en riktigt kul dag och kväll. Förra året var vi i båstad flera dagar i rad, med detta året nöjde jag mig med en dag. Nu jobbar jag sista veckan, sen börjar semestern och då flyr jag landet!

look right through

Nu var det ett tag sen man stod nere i skidbacken och blev kysst av sin bästis på kinden. Som tur är han jag ännu en rolig resa framför mig i början av august. Dagrna rullar på som vanligt med mycket jobb. Saknar bara min kärlek..

"I want you"

kärlek, jobb och rosor flödar in just nu. Har så mycket att se fram emot att jag snart spricker, vill att några veckor ska gå sååå snabbt.. Men att vakna till ett fint sms varje morgon gör att jag aldrig kan sluta vara glad. 

 

Upp