magdamaesel

we've come too far to give up who we are

vilken jäkla helg jag har varit med om. Fredagen bjöd på god start efter skolan, vidare med killpolare från ängelholm. Lördagen stack jag och Sofia till Beachclub och vidare ut med härliga polare. Söndag firade vi morsdag med släkten, sen åkte jag vidare och käkade god söndagsmiddag med min kära. Somnade gott och vaknade med myggbett över benen idag eftersom vi sov med öppen dörr. Varit ute på 1 timmes pw idag och firat mina fina vänner som fyller år.

Älskar verkligen att det är sommar. 

snabba svar

Väldigt vackra! Jag undrar bara vad modellen på dina Ray-Ban heter? De med orange/rött glas? Supertacksam för svar! Svar: Jag har tyvärr ingen aning. Kan kolla upp det imorgon för ska ändå in en sväng på Optica! :)

Vet du vilket märke det är på den översta klänningen? Svar: Det vet jag inte.. 

Hej Magda! Har tänkt att skaffa mig ett gymkortoch var inställd på friskis men blev lite osäker nu. Va vad det som du inte tyckte om och vart rekommenderar du? Svar: Jag tycker det är trångt och dåligt urval med maskiner. Därför jag tycker om Aktiverum! 

Hej magda! Har du något tips vad man ska göra mot benhinneinflamation? :) kram Svar: Tigerbalsam är det enda jag använder. Massera in och verkligen trycka hårt på benhinnorna. Även stretcha eller byta träningskor! kram

Vart redigerar du dina bilder? Kram Svar: Pixlr

ni har gjort slut, visst har ni Svar: Jag kommer aldrig öppna upp mig på min blogg, det har man en dagbok till :) 

wow, vart är din topp ifrån!?! -- var är dina byxor ifrån? typ dör! : Zara :)

 

"ärligt, din kärlek är vad jag saknar"

Dagarna går sjukt fort. Allting rullar på bra, även om skolan är riktigt jobbigt nu i slutet. Idag var jag i skolan, fixade mina fransar sen stack jag till min sjukling. Han behövde lite kärlek. Men ikväll somnar jag inte ensam vilket jag inte gjort på länge. Man trivs för bra i sitt sällskap ibland..

 

BALEN 1

Balen idag och alla var så fina. Här har ni smakprov på tre väldigt vackra tjejer. 

CHANEL

Vem mår inte bra av shopping? Igår fick ett nytt nagellack följa med hem. Alltså min nya favorit..

gonna be you and me

Idag slutade jag väldigt tidigt men stannat kvar i skolan och pluggat. Ikväll ska jag kolla olivers fotbollmatch som spelar mot issas boyfriends-lag. haha... Ska hinna träna och fixa litta innan. 

"två snygga vänner och en drink tack" 

one good girl is worth a thousand bitches

Idag testade jag Friskis i stan. Tyckte det var så dåligt, men det var väldigt bekvämt att bara behöva gå några få meter till gymmet. Ikväll ska jag bara mysa vidare och ladda upp inför imorgon. Mycket tankar som snurrar i huvudet och beslut som ska tas. 

söndag

Dagarna går så fort. Det är redan söndag och veckan har bara sprungit förbi. Helgen har jag jobbat och umgåts med mina vackra vänner. Idag var det 4 väldigt fina människor här hos mig. Två sover kvar här, eftersom jag är så sällskapssjuk och inte kan sova ensam... Sprang en riktigt bra runda i skogen och ätit mycket onyttigt. Bra söndag.