magdamaesel

22:51

Lagat ryggbiff till min kille ikväll och nu ska jag nanna gott i hans famn. 

Imorgon blir det mycket plugg och högt tempo i skolan. 

stora trygga vargen

Oj vilken dag. Vaknade i vackra mariapark, tog mitt pick och pack till Pålsjöskog där orientering i ösregnet väntade. Efter 30min var jag lika blöt som havet. 

Nu ska jag dra ut och springa i lite bättre väder, äta middag hos min syster och vänta på mitt nattsällskap. 

måndag

Usch vad jag är trött idag. Kom hem lite för sent igår, och idag hade vi nationella. Är riktigt trött och skolan tar hårt på mig för tillfället, bara en månad kvar vilket är helt sjukt. Stress, stress.

 

19:52

Hemma efter 8h jobb med Fanny. Färgade min bryn idag, och fick med mig lite fina produkter till mig och pojken. Duschen kallar just nu, sen ska jag vidare. Är aldrig hemma längre.. 

Igår var vi hos Sara, som fyllde 18. Det är ett under att Konserthuset står kvar idag, med tanke på hur mycket vi dansade.. Riktigt lyckat! 

 

Q/A part 1

 

Kan du inte berätta lite mer om din pojkvän? - Hmm, vill inte skriva så mycket privat på bloggen! Men han är en trevlig kille! 

Hur många timmar i veckan pluggar du i snitt? - Haha det vet jag inte. Kanske 7-8? MAX!

Hur högt meritvärde hade du när du gick ut nian? -285 hade jag om jag inte minns fel! 

Kan du göra ett kollage med snygga väskor du skulle vilja ha? - Jo.

Hur lång är du? - 164! 

 

Bor i lägenhet eller hus? - Både och. Vi har ett hus, två sommarhus och en lägenhet.

Hur många syskon har du? - Jag har två riktiga, sen har jag Ebba och Måns som är mina halvsyskon! 

Vilka är dina bästa vänner? -Mycket svår fråga. Har många väldigt nära vänner, men min egna lilla Fanny är nog Bästa vännen. 

 

När är du född? 1 oktober, 97! 

 

Vad är ditt mål med din träning? Hur gammal är din pojkvän? - Tills jag blir nöjd med rumpa, mage och ben! Han är född 92. 

Längd och vikt? - 164. 54kg vägde jag sist, men nu har jag förlorat fett och gått upp i muskler så jag vet inte! 

Var har du köpt dina Nike free run? Vilket ämne är du bäst respektive sämst på? :) - Hittar inte sidan.. Jag är nog bäst på svenska, sämst på spanska. 

 

Är det så på ProCivitas att personer från ekonomi inte vill umgås med personer från natur eller liknande? Har sökt till natur men vill verkligen inte bli "instängd" i min klass, utan börja umgås med lite nytt folk från de andra linjerna också.. Annars ville jag också säga att din blogg är super bra! Kram - Vet inte hur det har varit tidigare år, men jag umgås mycket med ekonomi och samhällselever. Men det ska nog inte vara några problem att hänga med alla :) tack! kram

 

Kände du någon som skulle börja i din klass på ProCivitas? :) - Ja, en kille som heter Jacob.