magdamaesel

sky that's shining

Vi vaknade hyfsat tidigt imorse, så vi käkade frulle och gick ner till hamnen där vi satt oss i solen i två timmar. Så härligt med sol! Sen stack jag och plugga med min grupp.

Det är riktigt kaos i Helsingborg för tillfället. När jag skulle hem så gick jag förbi Helsing, där de kastade in saker för att krossa alla fönster, och en person har dött. Sorgligt att fotboll inte bara får vara fotboll.

tur att jag har finaste killen

Ebba 18

några fina bilder på mina fina vänner och mamma, sen Ebba fyllde 18. älskar er alla!Torsdag

Idag fick jag en rolig uppfinning av Clara. Passar mig perfekt! Telefonen sitter riktigt hårt fast. Jag kan gå med datorn upp o ner, telefonen sitter kvar!


soundcloud

Vad som spelats på repeat i mina hörlurar nu i flera månader är KYGO. Helt underbar.

klickaHÄR för att lyssna.

toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta

Plugg, plugg och åter plugg. Är så stressad att min hjärna har lagt av. Igår glömde jag bort mitt egna mobilnummer för jag hade så mycket andra siffror i huvudet.

Min räddare i nöden kom hem till mig och drog med mig till gymmet. Döda mina ben, även om jag hade sjuk träningsvärk. Kvällen blev ännu bättre när mamma och dorran kom hem, och vi fick mysa hela kvällen.

Nu sitter jag i skolan och ska plugga hela dagen. Ska försöka hinna träna mage idag också, innan jag dör i allt plugg. Hoppas ni mår bättre.Tisdag

Finns inget bättre än Helsingborg på sommaren. Så mysigt! Vill verkligen fly landet på vintern, men så fort solen kommer fram förvandlas denna underbara staden.

Idag har jag spenderat dagen med min fina och nu är jag hos min syster som bjöd på mat från big buddha. Slipper nog sova ensam inatt också vilket är så skönt!


she gonna bring that attitude home

Strålande sol idag, och mitt humör är på topp. Ska försöka plugga lite, och ja största delen av mitt liv består just nu av plugg. Ska ta en riktigt lång runda längst vattnet innan jag ska hem till min syster och äta.

Blev en slappig måndag med vans och dsquared jeans
I feel so close to you right now

gomorron.

Solen skiner, glada miner. Vaknade av att pojkvännen stack tidigt imorse, men jag fick sova vidare. Igår blev det endast massa mys med film, thaimat och lite plugg.


No Stress

Efter en vecka med bara massa lek i skolan måste jag verkligen börja fokusera. Är så stressad inför kommande veckor att jag har börjat glömma saker, så typiskt mig. Imorgon ska jag försöka tänka på annat!

-två egos-

Lördag

gomorron fina lördag.

igår var tjejligan hos Clara. Det bjöds på riktigt god mat, mycket tjejsnack och några drinkar. Min pojke hämta mig på kvällen och vi somnade gott hemma hos honom.

Idag har jag pluggat lite, städat rummet och ska nu börja fixa inför ikväll! Min fina syster Ebba fyller 18 och det ska firas riktigt bra! Drar till Electa och fixar mig innan en riktigt rolig kväll i ängelhom väntar.

- Min fina syster som nu har fått dra med mig i 13 år, älskar dig-


trots att jag knappt visste vad dom orden betydde

Livet rullar på. Mycket skolarbete och hinner inte blogga så mycket då.. Idag ska jag försöka plugga så mycket som möjligt innan en helg med mycket planer kommer. Ska också ut och käka mat idag eftersom ingen i familjen pallar laga..

Idag tog jag ett stort steg iallafall. Trodde faktiskt aldrig att jag kunde få så starka känslor för någon, såhär tidigt i livet!