magdamaesel

Oscarsgalan

Några bilder från i torsdags. Var så kul att se alla uppklädda. Alla killar blir så mycket snyggare. Det var en lyckad kväll, även om jag inte kom hem hel, min klänning gick sönder när jag stod och dansade med 100 andra på dansgolvet.

Stina och Ellen fattas tyvärr på första bilden

sometimes I can´t believe it

Har jobbat hela helgen så jag är så trött. Efter skolan mötte jag upp killen, vi gick hem till mig och somnade.. Ska trotsa min huvudvärk snart och plugga. Blir en promenad ikväll för att jag inte pallade följa med till gymmet..
we could never get free

Oscarsgala igår. Fick inte många bilder på mig egna kamera. Lyckades dock få två fina bilder på killarna! Det var en riktigt rolig kväll och idag mår man som förtjänat. Har dock världens finaste kille som kom med thaimat till mig.oliver är bäst

I can do everything

Jag bor i Helsingborg, och så fort solen tittar farm så blir det en helt annan stad. Älskar verkligen Helsingborg under varma årstider. Blev en mysig promenad hem, inte alls lika kallt som det var för någon vecka sedan. HOPPAS att värmen håller i sig!

blått är flott

Idag fyller min "extra" lillebror ett år. Att lille Fabbe redan fyller ett år är så sjukt. Firades med massa roliga paket och glada miner. Med en liten för stor Stenströms skjorta blev det en mysig eftermiddag.
Be my date?

Fina Stina bjöd ut mig på Oscarsgalan och jag har nu beslutat att tacka ja! Kommer bli många kyssar och mycket dans. + att jag har den snyggaste kvinnan vid min sida. YES.

Love on top

Ikväll var jag i viken och grillade korv med min syster och hennes vänner. idag var första gången på länge jag sprang en riktigt skön runda ute. Idag blev det 4km längst görningen!

Mina nya fransar

Why can't I keep my fingers off you. baby?

Kom nyss hem från Carro, som gör mina fransar. (ska ta bild imorgon så att ni kan få se). Har även hunnit med en PW och hälsat på solariet i 10 min. Nu väntar jag på att min pojke ska komma så jag slipper sova ensam.

- väldigt god Snapple som jag testade idag -

Sunshine

Härlig morgon med fina vänner. Idag ska jag fylla på mina fransar, fika med vännerna och träffa killen.


LÖRDAG

Lördag. Internationella kvinnodagen spenderades i Köpenhamn med finaste killen. Blev ett par skor och lite goa produkter som fick följa med mig hem.

På kvällen åkte jag till snygga Tess som har fyllt 18, bilder från kvällen kommer senare.


FREDAG

Fredag. "firade fredag" på Mollbergs efter skolan med mina fina vänner. Kvällen spenderades hos Anderberg med spel och massa skratt!