magdamaesel

smink

Gårdagens smink. Använde mig av BareMinerals.

Dock är ögonbrynsfärg och pensel från Clarins. 

Happy birthday

Några snabba bilder från Hannas brunch igår på Mollbergs. Kan vekrligen be alla äta där om ni inte varit där. Riktigt go mat och härlig lokal! 

no words needed

gomorron. 

Var uppe med tuppen idag igen. Ni glömmer inte komma förbi Jacob Hansens hus idag va?

Tänk att det redan är första advent. Har inte detta året gått sjukt snabbt?? Jag firade jul igår ju? 

Alla borde skaffa sig en morgonrock som jag har på bilden. Lever nog i denna morgonrocken. Kanske något ni ska önska er i julklapp annars! 

dagen

Förlåt för dåligt bloggande idag. 

Igår sprang jag ut och in genom dörren. Träffade massa polare och ville vara med mamma och Mikael innan de stack. På morgonen sa jag hejdå och stack till jobbet. 

Så idag har jag jobbar hela dagen. Gick dock på lunchen till Hannas brunch och fick i mig en räkmacka i all fart. 

Efter jobbet stack jag till min syster och käkade. Ninni kom ett tag, sen stack vi till Issa. Stannade bara i någon timme och nu är jag hemma. Ska upp tidigt imorgon och har en dag med julmässa framför mig. Sen ska jag och killen mysa in första advent. MYS. 

Godnatt

stress

Har såå jäkla ont i axel och rygg. Tog av mina magneter i öronen i förrgår och idag fick jag sjukt jäkla ont i ryggen. Eftersom magneterna har funkat som smärtstillande för min rygg har jag inte fattat att jag har haft så mycket problem. Men idag visade det sig en hel del. Sprang till Electa mitt under en lektion och fick nya magneter. 

Efter skolan skyndade jag mig iväg till banken sen direkt till snälla Katja som knäckte min rygg med kort varsel. Nu ligger jag i sängen och försöer vila. Ska dock springa bort till en liten underklädesaffär och köpa nya bh:ar. 

 

new girl

Goo morron! 

Idag var jag uppe med tuppen. Drack te i sängen och gjorde i ordning mig snabbt. Föreläsning klockan 8 är verkligen inte min grej. Har sjukt ont i kroppen sen gårdagens träning, vilket jag älskar att ha. Då vet man att man har gjort ett bra jobb! Nu väntar en lång skoldag. 

Trevlig fredag

planer

Finns det något bättre än att ha ett städat rum och tända ljus på kvällen? Mams vad jag trivs. Nu ska jag försöka sova och upp tidigt imorgon. Har som sagt en händelserik helg framför mig. 

 

Fredag 

8:00 - föreläsning i skolan

14:20 - slutar skolan och då blir det fullrulle med UF

17:00 - förhoppningsvis hemma. Säga hejdå till familjen som åker till USA utan mig.. 

 

Lördag

9:00 - Öppna på jobbet

14:00 - Springa till Hannas brunch på Mollbergs

18:00 - Stänga på jobbet, om jag inte kommer stanna där till 20:00 vilket jag inte hoppas

21:00 - Vara hos Issa och fira henne

Killen flyttar också in nu när familjen är borta

 

Söndag

8:00 - Fixa allt inför Mässan på Jacob Hansens

10:00 - Designa monter

13:00 - Alla gäster kommer då

20:00 - gå hem och somna i killens famn

stolen dance

Hur kan man redan vara trött på kylan? Jag gillar verkligen inte jul och snö. Uppskattar det typ på julafton. Annars får det vara värme och sol! Jag och killen kommer flytta till varmare breddgrader direkt efter jag slutat skolan.

Idag är det plugg i skolan. Har så jäkla mycket jag ska göra de kommande dagar att mitt huvud snart sprängs. Klockan 19:30 ska jag gå på boxning med Agnes. Tills dess blir det plugg och massa fix på stan. Ska föröska hinna upp till min bank. Men tror tyvärr inte jag kommer hinna det denna veckan heller.. 

in my ears

Jag älskar verkligen musik. Så fort jag får tid kopplar jag bort verkligheten med hjälp av ett par hörlurar eller högtalare. 

Lyssnar också mer och mer på Soundcloud. 

HÄR hittar ni alla mina likes. 

Denna och Denna är låtar jag har lyssnar mycket på. Är man lite depp är låtarna guld. 

 

GOOD NIGHT

Blev ett riktigt bra pass på gymmet ikväll. Har varit ute och åkt bil med Fanny och Co hela kvällen. Nu är jag hemma och ska duscha, packa ihop alla saker tills imorgon och kalla hit killen så han kan hämta mig. Även om jag och han inte hinner hänga lika mycket på dagarna så är det guld att få somna i hans famn varje natt. Jag sover mycket bättre med någon vid min sida också.

 

 

glöm inte bort dig själv

Stora delar av mitt liv just nu är plugg och UF. Men hur viktigt det än är med skola och jobb så är det viktigt att fortfarande göra det som man mår bra av. Jag mår bäst av att få träna, vara med vännerna och killen. Det är tre saker som stärker mig och gör att jag kan prestera ännu bättre i skolan och på jobb. Alla i min familj har alltid idrottat. Speciellt mamma som var med i svenska simlandslaget när hon var 16 och bodde själv i Uppsala. 

Tänk själv vad det är som gör just dig glad och får dig att prestera bättre. Glöm inte bort dig själv. 

like

Vaknade hos killen, fick gulligt sms av honom när jag var i skolan som verkligen behövdes. 

Efter skolan sprang jag till Electa och hämtade lite saker. Snart får ni veta vad 

Nu är jag hemma, ska byta om till träningskläder och springa till gymmet. Köra ett jobbigt pass så jag kan bli av med all stress och frustration. Efter träningen kommer Fanny och hämtar mig med bil. (?!?!?) Hur sjukt är det inte att hon precis fått körkort. Tror jag är gladare än vad hon är.