magdamaesel

what am I up to

Såhär ser min dag ut. En massa plugg i skolan. Killen kommer snart och hämtar mig. Han ska köra runt mig i hela stan då jag har en massa saker att fixa. Efteråt blir det mys med killen framför en go film. 

 

new

Vad tycker ni om min nya header? 

Hiss eller diss? 

can't stop

Somnade i sängen och vaknade nyss. Ska springa hem till Fanny nu. Ska springa en omväg som jag gillar att springa nu på hösten så det blir drygt 5km till henne. Ikväll går jag till gymmet med familjen och träna rumpa. Har fått några riktiga bra övningar av min coach från Finland så man tränar med övre delen av rumpan. Är så taggad.

man måste dö några gånger

Idag vaknade jag hos killen av att det regnade och blåste utanför. Kollade på klockan och insåg att jag hade två timmar till att sova. Hur gött är inte det? Kröp ner i killens famn igen och när det var dags att gå upp hade vädret blivit bättre. Var i skolan, hade bara en lektion. När jag var påväg till jobbet för att kolla när jag började idag så sa kollegorna att jag inte behövde komma in. OCH killen berätta att han var ledig imorgon. Viiiilken bra dag. 

Snart ska jag dra och träna. 

Smakprov på dagens outfit. Bättre bilder kommer! 

du har det säkert bättre idag

Igår mötte jag upp Jimmy och Anne. Vi var på bulls och spelade i någon timme. Sen gick vi och käkade kladdkakor! Åkte till hemmakväll och köpte godis sen åkte vi hem till Jimmy. Kollade så mycket bättre. Jag halvsov i sängen tills klockan 3 då de körde hem mig. 

Vaknade imorse, städade rummet och gick ut på en pw. Gick inom några olika polare och hejja. Gick hem till syrran där mamma och Mikael var också. Åkte Mikaels nya bil hem och köpte thaimat. 

Snart kommer killen och ska käka här, sen så vi åka hem till honom. Åh vad jag saknar honom när vi inte träffats på bara några få dagar.

 

what are you eating today?

Dagens lunch var åter igen Holy Green. Superduper gott som vanligt. Det bästa är att man inte pallar käka en hel sallad så man alltid har kvar tills kvällsmat också. Så om det låter dyrt med en sallad för 89kr, så får man faktiskt mycket mat för pengarna! 

it's time to be alone

Ohh vilken rolig och händelsrik dag.Var uppe redan klockan 7 och drog mig till skolan. Vi ställde ut vårt företag på öppethus och snackade med alla 99:or som var intresserade för skolan. Älskar att prata med personer jag inte känner! Har träffat på så olika och roliga människor idag. Har lärt mig riktigt mycket faktiskt. 

Nu är jag äntligen hemma och möttes av ett tomt hus och nybäddad säng. Alltså precis det jag behövde. 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med Jimmy och Anne. Killen kommer inatt och sover med mig iallafall, så det är jag glad över. 

Bilder från dagen kommer upp senare

christmas lights

Måste erkänna att det är lite mysigt att Helsingborg börjar pyntas med lite fint ljus. 

Jag brukar oftast gå till skolan när det är mörkt och gå hem när det är mörkt... Lite depp ibland med faktiskt jävligt mysigt också. Gå med god musik i öronen, exempelvis DENNA låten och bara låta julen närma sig. 

 

losing sleep

Idag jobbade jag och Stina riktigt bra. Vi var kvar på skolan tills över klockan fem och köttade allt som behövdes inför imorgon. Imorgon kommer vårt företag stå på Öppethus och marknadsföra oss. Jag och Stina sprang runt på stan som två yra höns och letade rätt på allt. 

Efter skolan gick jag snabbt till några härliga brudar som redan tagit fredagsfika. 

Efter det gick jag och mötte upp familjen på Trappan. Vi gick vidare till Telegrafen och käkade mat.

Jag gick hem, fortsatte fixa med företaget. Vid 10 var jag klar och blev upphämtad av polare som körde mig till Sofia där massa mys väntade. Jimmy kom och hämtade mig och körde hem mig, så nu ligger jag i sängen och är taggad inför morgondagen. 

she's not me - and she'll never be

Denna mysiga säng lämnade jag imorse. Nu sitter jag på sista lektionen och har mycket att göra klart med UF innan jag kan gå hem och fira helg. Denna helg har jag mycket planerat och jag blir stressad bara av att tänka på det. Men det blir så när man gillar att ha många bollar i luften! 

Slängde på mig grått och svart idag med sköna uggs. Bättre bilder kommer.

 

work hard

Träningen igår var seg med Ellen. Båda var sjukt trötta men vi kämpade oss igenom. Ellen hade träningsvärk idag och jag hade faktiskt lite ont i rumpan också! 

En av mina favoritövningar ser ni på bilden till vänster. 20kg vikt och pumpa upp och ner.