magdamaesel

you

Igår var vi på Torstens och skålade in hösten. Imorse hämtade mamma mig och körde mig till jobbet. Jobbade hela dagen sen drog jag till min syster där massa mys väntade. Nu är jag hemma ska nanna eftersom en jobbdag och halloween väntar. Längtar dock tills killen kryper ner vid min sida om några timmar. 

onsdag

I onsdags satt jag och pluggade UF på dagen innan jag och Stina gick vidare för en mysig fika på Mollbergs. Hoppade in en timme på jobb och drog sedan till killen. I onsdags var det ett riktigt bevis på att hösten är kommen, Fyfan vad kallt det har blivit i Helsingborg.. Jag gillar det inte. 

happiness

Jag vet att jag suger på att blogga just nu!! 

Bloggar så fort jag hinner! 

Idag har varit en riktigt bra dag. Så mycket lycka. Har fått ett par riktigt bra besked. Nu ska jag fira! 

ta hand om din hud

Idag har jag jobbat och haft det lite skönt efteråt. Fick mina bryn färgade. Sen fick jag också två magneter på öronen. Detta ska hjälpa just för min rygg eftersom jag är så stel. Man kan sätta magneter för mycket, exempelvis stress! Så coolt. Känner mig redan mjukare i ryggen.

 

 

Började med att tvätta bort sminket med Clarins gentle foaming cleanser med shea butter.
Älskar den! Tvättar av den med en svamp. 

 

Sen testade jag en produkt från exuviance. En mask man har på i två minter som har syra och peelingkorn i sig.

Jäklar vad bra den var! Är som en babyrumpa efter. 

 

Satte på en mask i slutet också som jag kommer sova med inatt också. 

bang

förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft en sekund att blogga. Imorgon kommer en riktigt stor bildbomb!! Tre dagar har gått fort och imorgon åker vi hem.

Tre snabba från idag

just cant get enough

WOW. Älskar london redan. När vi kom fram gick vi och käkade något sen drog vi till hotellet. Pappa gick ut och Oliver gick och la sig för han var så trött.. Jag ringde Ebba och tog en taxi. Eftersom jag har SÄMST lokalsinne är jag tvungen att ta taxi överallt annars hittar jag inte.. 

Ikväll ska jag och Oliver ut med ett stor gäng. 

smakprov på min nya pälsväska jag köpte idag

09:24

Nu sitter vi på flygplatsen och ska snart ta flyget! Såhär lyckliga är vi idag även om vi är trötta...

Bye

bye sweden

Sov 3 timmar inatt och dagen har gått så snabbt. Därför har jag inte bloggat något. Var i skolan imorse och efteråt gjorde jag några saker innan jag träffade Ella. Vi gick hem till mig och sov... Gick senare till Mogwai och käkade med brudarna. Drog vidare hem till Sofia och klockan halv 11 fick jag panik. Då hade jag inte packat eller fixat något. Så jag drog hem och nu är allt klart. Klockan ringer 6 imorgon men jag är fortfarande lika taggad! Sova kan man göra på flyget. 

Tack till alla som kommenterade och tipsa om London!! 

 

Help me

Nu drar vi till London på lördag. Sist jag var där var jag drygt 7-8 år och då uppskattade jag bara leksaksaffären och att åka i london eye. Har ni några tips på vad man måste besöka i London eller vilken affär man måste köpa något i? 

Alla tips uppskattas! 

on wednesday we wear pink

Under oktober har vi på skolan haft rosa på oss i skolan varje onsdag för att stötta bröstcancer. Igår hade bla Ellen rosa hår!

Hoppas att ni också är med och stöttar! 

black

Så sugen på att köpa en snygg Backpack. Hur ballt är inte det? Så taggad på att hitta något coolt i London. 
 
 
BACKPACK