magdamaesel

dagarna vi minns

Ibland är det okej att drömma sig tillbaka. Här är bilder sen sommaren 2013. Där mådde man toppen. Varje bild kommer jag ihåg exakt hur jag mådde och vad jag gjorde. 

första bilden kommer jag ihåg att jag sitter själv på Fannys tak. Pratar med en mycket speciell person och vi avslutade vår vänskap // Mådde väldigt dåligt under några dygn på gotland, men när dessa två killarna bråkade om att få fria först till mig ändrades jag till världens lyckligaste igen // selfie // Jag och Johan under en riktigt sjuk vecka. Vi pratar fortfarande om denna veckan när vi konstant festade i hans lägenhet // Oliver i början på sommaren tatuerade mitt ben // selfiee // Sjuka dagar hos anderberg, här startades ett vattenkrig // Jag och Emmy innan en fest, då visste vi inte att vi skulle ha en av de bättre dagarna i våra liv // Båtfesterna i viken med de bästa // Ninni som bjuder på massa gottigheter vid hennes pool i värmen // Alla dessa tågresor. Jag var ALLTID på resande fot // mådde fruksvärt bra på denna bilden // På gotland när vi jag korkat upp flaskan // Melon in my heart // min fina syster och jag tog minibåten ut på en tur i Vejby // Jag och Persson på en sjuk dagsfylla 

goldie

Blött tråkigt och kallt är det. Hade tre lektioner men en timme mellan varje lektion... Hann träna iallafall. Mötte upp Ninni och Emmy efter skolan. Vi satt och snackade om vad alla ska ha på sig imorgon. Då kommer ProCivitas ha en halloween tema. Jag vet dock fortfarande inte om jag ska gå, men kommer jag gå ska jag bara slänga på mig min cheerleading dräkt. Så tråkig är jag. 

Ikväll åker jag och Jimmy till Ninni. Myspys. 

 

tisdag

Blev en mysig middag på med vännerna. Vi satt ute, dock under tak och värmelampor medans regnet öste ner framför oss.

Hemma och packat ihop mina saker + att allt plugg nu är klart för veckan. JA vad gött säger jag bara. Snart ska jag ringa killen och be han hämta mig så jag slipper sova själv i detta mysiga väder. 

favoriter

Igår fick jag turen att natta denna lilla skitungen som jag inte träffar på månader. Min extra lillebror visade mig allt jag har missat. Att han dels kan prata och dammsuga. Åkte sen hem till killen och nannade gott. Hade så ont när bedövningen släppte så han fick ta hand om mig. Ställde klockan tio minuter tidigare imorse så jag hann mysa med honom ett tag till. 

Idag har vi pluggat UF hela dagen och jag ska snart dra och träna innan jag ska på ett möte. Efteråt möter jag upp killen igen. Svårt att vara långt ifrån varandra under längre tid... haha. 

val thorens

WOW. Val Thorens v.8 är nu bokad och jag är redan taggad. Det kanske är långt tills dess MEN veckorna går så jäkla fort just nu. Förra året blev riktig bra och jag hoppas verkligen detta året kommer vara exakt lika bra. Förra året åkte vi v.5 men jag tror det kommer vara så mycket mer folk nu v.8 eftersom det är lov och andra skolor också ska med! Det ska också vara ett gäng som säsongar när vi är där nere. Så taggad. 

you should let me love you

 

Hade två lektioner idag men hann träna emellan. Gick hem och somnade i sängen i två timmar. Mamma väckte mig och vi gick till tandläkaren. Fyfan vad jag hatar det, fick bedövning i hela kinden så nu kan jag inte lyfta halva ansiktet. Jag och killen har skrattat så vi gråtit till bilderna jag tagit på mig.. 

Var och fixa lite saker på stan efteråt och när jag var klar fick jag redo på en väldigt rolig sak. Så snart ska jag springa upp till Fanny och gratta henne. 

one good girl is worth a thousand bitches

En grå söndag gör mig så glad idag. Vaknade av att det regnade ute och jag blev glad. Hur sjukt är inte det? Gick ner och där var det dukat med god söndagsfrulle. Gick upp i sängen igen och kollade så mycket bättre. Nu ska jag dra och träna rygg med Mikael. I eftermiddag blir det lite plugg och antagligen träffa pappa och killen på en fika. 

 

saturday night

Klackarna åkte på ikväll och jag hade en riktigt roligt. Vi var ett gott gäng som var hos Ninni innan vi drog vidare till Torstens. Petter körde mig hem så nu ligger jag hemma i sängen och har ställt klockan tidigt så jag hinner göra allt jag ska göra imorgon. 

 

 

 

lördag

Vaknade hos killen imorse. Vi låg i sängen väldigt länge innan vi drog oss upp. Käkade frulle och kollade fotboll. Bara varit där hela dagen och halvsovit framför fotbollen. Nu är jag hemma, ska käka snabbt innan jag ska ta tåget till Ninni där ett gott gäng väntar! 

planer

Vilken rolig dag jag har haft. Bra lektioner i skolan. Efteråt mötte jag upp min kusin Edward som jag inte träffat på månader. Vi gick hem och överraska mormor och morfar som alltid blir så glada när flera barnbarn kommer samtidigt. 

Gick hem där killen fortfarande var kvar. Ska snart dra och träna med Ella. Ikväll åker jag och Jimmy till Ninni där Fanny också är, Mysig fredag.