magdamaesel

my love

Dagen började bra imorse. Vaknade bredvid killen i mitt fina rum. Eftersom jag började senare idag hann jag morna mig bredvid honom innan jag gick upp. Efter skolan mötte jag upp mina vänner, jag och sofia gick iväg ett tag och fixade en sak.. Hehe. Senare var jag och Fanny tillbaka på Electa och hade en utbildning. Nu ligger jag hemma i sängen, ska duscha av mig alla parfymer jag har på mig sen nanna riktigt gott med en kopp te. Jag och killen har börjat dricka mycket grönt te, så nyttigt! 

 

my room

Hur ballt och unikt är inte mina träbjälkar jag har i taket och väggar? Vi har det dock i hela lägenheten, men älskar verkligen det. Bryter av bra från allt det vit/svarta jag har i mitt rum. Tog bara en bild där man ser det, ska fixa bättre bilder. 

how long will i love you

Idag vaknade jag och hade utvecklingssamtal tidigt på morgonen. Riktigt dumt gjort att sätta det klockan 9 på morgonen när jag kunde besämma tid själv. Haha, jag slutar aldrig förvåna mig själv. Men jag kom upp tidigt, tog bussen ner till skolan. Igentligen hade vi studiedag idag, men jag och min Uf-grupp valde ändån att plugga. Jag och Stina käkad lunch på favoritstället och handlade lite nya block och annat dylikt som behövs i skolan.

Efter några timmar kom killen och vi åkte till Väla. Shoppade lite, bland annat ett Voluspa ljus som han valde ut till mitt rum. Så nu lutkar det riktigt gott i rummet! Det ska ni få se i dagarna. 

Nu ligger jag i mitt rum som mamma fixade idag. Mycket snyggare nu! Kan också visa bilder på det imorgon kanske. 

Snart kommer killen hit igen och då ska jag få sova gott i hans famn.

sister

Att få träffa denna loppan om drygt en månad gör mig bara så glad just nu. Jag är rätt van att inte träffa hela min familj dagligen, eftersom ingen bor hemma. Men denna bruden har jag alltid haft vid min sida sen jag var 4 bast. Men jag får se det från den positiva sidan, nu har jag en anledning att åka till London! 

snabba svar

Hur gjorde du när du färgade ditt hår? Blev så snyggt! :)

Oj, jag vet inte riktigt hur Abbe gjorde. (gå in och fråga på electa för bättre svar) Men jag färgade först min utväxt, sen la vi på en annan färg för att jämna ut all färg! 

 

Snyggt! Varfifrån är koftan?

Bikbok! Köpte den i somras så jag kunde ha den på planet till Rhodos. 

 

Var är tröjan ifrån?

Michael Kors! 

 

Vilken salong gör du dina fransar? 

Gör det hos en privatperson! Man kan även göra det på Electa.

Ser gott ut! Ligger det i Helsingborg? :)

Yes Holy Greens ligger i Helsingborg! 

Vart är skinnjackan ifrån? Sjukt snygg. 

Zara! 

Åh, vart är skärpet ifrån, vilket märke och butik? Älskar bloggen! Kram

Gucci, kan köpas på deras hemsida! 

Är dina tights hellånga eller trekvarts? :)

Hellånga! 

 

CHANEL

Dagens nagellack. Körde på Chanels nya. Secret som botten och toppade med Atmosphere. Perfekt enkla snygga.

Tips till er som inte kan eller vill ha så färgstarka naglar. 

 

love on top

Vaknade så trött imorse och ville bara lägga mig igen. Var en tuff kväll igår så somnade väldgt sent. Hann inte äta frukost imorse och jag sov med kläderna på... Tvingade mig til skolan och nu sitter jag trött som ett as och vill bara hem. 

Ska träna riktigt hårt ikväll och försöka få mig på bättre tankar. Det brukar funka.

Dagens smink

Många frågar hur jag sminkar mig men jag sminkar mig inte så mycket. Men när jag sminkar mig har jag alltid ID. Idag testade jag deras nya foundation. Den är väldigt rinnig och man applicerar den med hjälp av en speciell borste. Man var tvungen att jobba in den mycket. Dock är den väldigt dryg, så den kan nog hålla länge. Den täcker inte så mycket vilket jag också tycker om. Jobbade också in mitt vanliga punder som en rouge med en mindre borste för att få en mer narutligt ansikte, så man inte ser så enfärgad ut i ansiktet. 

Nya foundation lägst till vänster - puder - foundationbortste - rougeborste

Söndag

Vaknade med Ninni och Oliver imorse, Gardinerna var uppe och rummet var ostädat. Slängde på mig jobbkläderna och drog till jobbet i ösregn. Jobbade själv på väla, men osm tur var hade jag inte så mycket att göra. Efter stängning drog jag hem och käkade sen åkte jag till Oliver. Nu ligger vi och kollar fotboll med lite ångest eftersom jag inte har pluggt någonting denna helgen utan bara haft det kul. Men jag antar att man måste få ha det ibland ockå!

party

Igår åkte vi till Ninni direkt efter jag slutat skolan. Det var riktigt bra väder så vi badade och solade. Vi gjorde goda hamburgare och stannade hos ninni till klockan 1. Drog in till Helsingborg men eftersom jag skulle upp och jobb var jag hemma rätt tidigt. 

Nu ligger jag i soffan med massa polare hemma hos mig och vi ska snart käka. 

 

friends

Efter skolan träffade jag upp polare och vi åkte ut i Laröd. Satt på bänkar och snackade skit i några timmar. Vi fick se en riktigt fin solnedgång. Imorgon är det redan fredag och planerna ser riktigt roliga ut!