magdamaesel

if you gave me a chance i would take it

Hade en mysig kväll hos pappa i Fredags, vaknade igår och gick till jobbet. Är så mysigt att vara på jobbet själv. Jobbade till stängning sen gick jag till Ninni, Sofia och Oskar som var på mollberg. Vi åkte till Soff på kvällen sen åkte jag hem. Satte i hårinpackning innan jag gick och la mig. Nu ska jag gå en sväng sen åka och fixa en massa saker!

 

una cerveza por favor

Här kommer jag vara ikväll. Alltid lika mysigt att komma hem till min pappas fina hus. Med fina kalle, syster och pappa. Tre favoriter!

Hoppas ni får en lika bra fredag som jag.

 

sun goes up

Imorse gick jag ut och sprang till en stårlande sol. Var verkligen så skönt! Idag blir det en massa plugg och planering inför imorgon. Kommer ha en väldigt rolig dag. 

kommer svara på era frågor så fort som möjligt 

ny sponsor

Idag fick jag en ny sponsor! 

Gissa vad som kommer trilla in i min brevlåda snart...?

 

onsdag

Idag har jag varit i skolan, fikat med hubbe sen pluggat.. Var ute i det fina vädret och sprang 4km. Hur kan man inte älska att springa i detta vackra väder? Imorgon ska jag upp och springa innan skolan! 

två bilder sen lördags

Q /A

Många frågor om min träning,

så jag tänkte att ni kunde ställa alla frågor i detta inlägget så ska jag svara! 

tips för träningen

Ni har frågat mycket om min träning.  

Jag älskar att springa utomhus och använder mig av en app som heter runkeeper som har koll på vart jag springer, hur långt och hur snabbt. Har också på mig en pulsklocka som också har koll på puls, gps, sträcka och tid! 

Här ser ni ett exempel från idag, man ser vart jag sprang osv, tipsar verkligen om den appen! Var 5:e minut säger dom i hörlurana också hur långt man kommit, vilket är skitbra så man slipper ta upp telefonen och kolla. 

strawberry

Go morron. Igår träffade jag Fanny och Ninni på utposten, vi käkade mat och snackade. Fanny var brun efter sin resa men det var väldigt kul att få träffa henne igen.

Här sitter jag hos Ninni och mumsar på en god frulle i solen. Här kommer vi sitta hela dagen med plugget. Jag mår så bra av att solen skiner. Hatar att jobba inomhus när det är så fint väder, som jag gjorde igår. Så idag ska jag ta igen all den tid jag missade utomhus. 

 

beauty

Jobbat två dagar på Väla och nu är jag hemma. Solen skiner och killen lämnade nyss mig hemma. Ska duscha och träffa Fanny i stan. Sen ska jag åka till Ninni. Älskar verkligen lov, man mår så bra även om jag har tusen andra saker att göra än att ta det lugnt..

CHANEL, en favorit 

black and grey

Igårkväll gick jag över till Ella och sov där med Ella och Tora. Imorse åkte vi in till stan, käkade mat med Tove och Issa.

Nu ligger jag i soffan, Ella ska börja jobba snart så jag ska gå till gymmet!