magdamaesel

craving

Vad jag ska äta direkt när jag kommer hem.. Pappas oxfile! Maten här är inget att hänga i granen..

Stockholm

Saknar verkligen Stockholm. När vi kommer hem så ska jag ta mig en tripp upp till Mikkan och leva loppan. Denna gången i värmen och inte i dm med snö! 

några fina änglar

Nu drar jag och Ninni till Grekland. Borta i två veckor. Kommer sakna alla här hemma. Detta är första gången på två år som jag är borta från min kille i två veckor.. 

Har haft en riktigt rolig vecka med midsommar och massa andra fester iallafall! Nästa gång jag är tillbaka i Sverige är jag brun som en pepparkaka. 

Vi hörs ifrån Grekland! 

food and friends

I veckan gick jag och min underbara kollega Kerstin till Mollbergs och snackade skit. Efter någon timme kom Sofia och Ninni . Älskar verkligen detta stället, speciellt när vädret inte är bra. Då gömmer man sig under värmelamporna. 

cheers to the freakin weekend

För en vecka sedan överraskade vi en besviken Hilda som inte trodde vi skulle fira hennes tjugoårsdag. Blev en väldigt rolig kväll i fantastika Skälderviken. 

 

when you hold me

Nu är det inte många dagar innan vi drar. Händer bara massa roliga saker innan vi drar. Hoppas på bra väder imorgon men antagligen kommer det regna, som det alltid gör på midsommar! 

 

let the sunshine in

Ett smultronställe på bakfyllan är Pub Ro i hamnen.

Speciellt när solen tittar fram och man är ett riktigt gott sällskap. 

hold on to your friends

Min fina bästis och jag på bild.

Klänningen är från Circus, en affär här i Helsingborg. Håret är fixat hos min duktiga kollega på Electa. 

 

new in

Två plagg jag fick hem för ett tag sen. Allt kommer få följa med när jag flyr landet om några få dagar. 

Ni hittar plaggen HÄR och HÄR

white

Hade en jäkligt bra kväll i lördags, både hos Clara och ute. Kom hem allt för sent och mådde som förtjänat igår! Hade på mig den nya toppen jag köpte för någon dag sen och byxorna som jag köpte för någon vecka sen i malmö! 

Upp