magdamaesel

new in

Två plagg jag fick hem för ett tag sen. Allt kommer få följa med när jag flyr landet om några få dagar. 

Ni hittar plaggen HÄR och HÄR

white

Hade en jäkligt bra kväll i lördags, både hos Clara och ute. Kom hem allt för sent och mådde som förtjänat igår! Hade på mig den nya toppen jag köpte för någon dag sen och byxorna som jag köpte för någon vecka sen i malmö! 

new in

För några dagar sen köpte jag en ny linneskjorta från Zara. Såhär ser den ut på! 

I look for ways to say, "I love you"

Idag har jag fixat en massa saker på väla. Nytt till garderoben, nytt till mitt rum och en massa presenter..

Allt plugg är klart i skolan för denna terminen. Så nu ska jag vara på min favoritplats i huset och måla naglarna samt läsa Plaza. Livet är inte jobbigt ibland! 

 

lördag

Idag ska vi till min granne Clara och fira att hon blivit myndig. 

Såhär såg det ut sist jag var hos Clara. Alltid lika god mat och drinkar.

hur börjar du din dag?

Finns det något bättre än att börja dagen med en lång promenad? Jag är verkligen ingen morgonmänniska så jag orkar aldrig springa eller gå på gymmet, men en skön pw funkar alltid. 

 

tisdag

Idag var jag en snabbis på väla. Fick med mig tre plagg hem. Har några händelserika veckor framför mig så får se hur mycket jag hinner blogga. Nu ska jag ut och träna länge! 

 

lördag

Hade en rolig kväll igår även om det slutade med att jag fick åka hem då jag fick hjärnskakning. Jag är dock inte förvånad, det händer alltid mig. 

Idag fick jag tvinga mig till jobbet efter att ha klarat av natten utan större problem. Dock med en blåtira och en större svullnad. 

TAKE ME AWAY

Om exakt en månad sitter jag och Ninni här på flygplatsen i Köpenhamn. Längtar så sjukt mycket. 

where are u now

Haft en rolig dag med mycket planering och plugg. Gick en pw och påvägen hem hämtade jag ut ett paket innan jag solade. Är så avis på alla vänner som drar utomlands imorgon. Så är man hemma i tråkiga gråa Sverige. Som tur kommer det bli en händelsefull helg och vecka! Imorgon ska jag börja dagen på Fahlmans och äta frukost, följt av några få timmar i skolan innan jag ska på möte. På kvällen kommer jag befinna mig i Viken för att fira två festprissar.

my day

Älskar att starta dagen med detta! Avokado med peppar på mackan är verkligen det bästa. Ibland har jag skinka på också. Nyttigt och väldigt gott! 

15:30

Kom precis hem från skolan. Snart kommer killen en snabbis innan jag ska ut och springa.

Blir en kväll med plugg och mys hemma i sängen. 

Kommer frågor om mitt rum ibland och såhär ser det ut just nu i en hörna

black

I lördags fick jag akut sätta mig i frisörstolen. Satt med Glamglow i ansiktet och färg i håret. Så ska det vara varje dag man är bakfull tycker jag! Hann dock inte klippa mig så det riktiga resultatet får ni se när allt är klart.