magdamaesel

sun is shining

Hur gött är det inte när solen tittar fram? Jag och Fanny är riktigt duktiga på att utnyttja uteserveringarna. Kliar i fingrarna när jag tänker på alla goa uteserveringar som snart öppnar i Stockholm. Kommer sätta mig på nästa plan upp då!

Blev en timmes träning ute i skogen idag. Riktigt härligt!

lev nu

Idag bjöd Helsingborg på underbart väder.

Därför tog jag och Anna på oss träningskläder för att köra ett lättare pass ute i skogen. Det är något jag älskar med våren, när man kan slänga träningskortet och bara njuta av vädret ute. 

Nu är jag hemma hos Jimmy, Parneviks är på och vindruvorna är framme. 

i'm back

Jag kommer med glädje berätta att jag börjar blogga igen! 

Vill dela med mig om mina tre månader jag har framför mig. Fest, resor och studenten står på schemat. Hoppas ni gamla läsare hittar tillbaka. 

 

craving

Vad jag ska äta direkt när jag kommer hem.. Pappas oxfile! Maten här är inget att hänga i granen..

Stockholm

Saknar verkligen Stockholm. När vi kommer hem så ska jag ta mig en tripp upp till Mikkan och leva loppan. Denna gången i värmen och inte i dm med snö! 

några fina änglar

Nu drar jag och Ninni till Grekland. Borta i två veckor. Kommer sakna alla här hemma. Detta är första gången på två år som jag är borta från min kille i två veckor.. 

Har haft en riktigt rolig vecka med midsommar och massa andra fester iallafall! Nästa gång jag är tillbaka i Sverige är jag brun som en pepparkaka. 

Vi hörs ifrån Grekland! 

food and friends

I veckan gick jag och min underbara kollega Kerstin till Mollbergs och snackade skit. Efter någon timme kom Sofia och Ninni . Älskar verkligen detta stället, speciellt när vädret inte är bra. Då gömmer man sig under värmelamporna. 

cheers to the freakin weekend

För en vecka sedan överraskade vi en besviken Hilda som inte trodde vi skulle fira hennes tjugoårsdag. Blev en väldigt rolig kväll i fantastika Skälderviken. 

 

when you hold me

Nu är det inte många dagar innan vi drar. Händer bara massa roliga saker innan vi drar. Hoppas på bra väder imorgon men antagligen kommer det regna, som det alltid gör på midsommar! 

 

let the sunshine in

Ett smultronställe på bakfyllan är Pub Ro i hamnen.

Speciellt när solen tittar fram och man är ett riktigt gott sällskap. 

hold on to your friends

Min fina bästis och jag på bild.

Klänningen är från Circus, en affär här i Helsingborg. Håret är fixat hos min duktiga kollega på Electa.